Faktat

Epsonin alkuperäistuotteita suoraan maahantuojalta laajalla valikoimalla ja nopealla toimituksella. Helppoa ja asiakaslähtöistä palvelua huoltosopimuksella. Tulostimet joko suoramyyntinä tai leasingillä. Alla faktoja tuotteistamme.

Ahkera

Ahkera

Epsonin tulostustekniikka ei tarvitse lämmitystä, vaan tulostus alkaa välittömästi käynnistettäessä toisin kuin lasertulostimissa. Tulostaminen Epsonin tulostimilla on tasaisen nopeaa myös silloin, kun tulosteissa on paljon kuvia ja grafiikkaa.

Ensimmäinen tuloste 4-5 sekuntia, riippuen mallista.

Laitemallisto kattaa kotitoimiston tarpeet kuin myös vaativat, 100 sivua minuutissa tulostavat A3-monitoimilaitteet sekä A0-suurkuvatulostimet. Olemme myös dataprojektorien markkinajohtaja.

Turvallinen

Turvallinen

Verrattuna lasertulostimiin ja niissä käytettyihin lukuisiin vaihdettaviin kulutusosiin, tarjoamamme kokonaisuus vähentää valmistuksen ja kulutuksen aiheuttamia ympäristövaikutuksia huomattavasti.

Vähemmän vaihto-osia, pienemmät ympäristövaikutukset.

Epsonin mustesuihkutekniikassa on noin 40 % vähemmän rikkoutuvia tai vaihdettavia osia verrattuna laserkoneisiin. Muun muassa lämmitysyksiköitä tai kuvarumpuja ei ole ollenkaan, joten koneiden toimintavarmuus on huippuluokkaa. Tällöin huoltomies ei tule tutuksi, ja käyttökatkoksia syntyy huomattavasti vähemmän. Koneissa on vakiona pin-koodi -tulostus ja valinnaisena tarjoamme lisäksi Papercut turvatulostus -ohjelmiston, joka on markkinoiden johtava valmistaja.

Säästäväinen

Säästäväinen

Pienempi virrankulutus säästää energiaa ja rahaa. Epsonin kylmämustetekniikka kuluttaa vähintään 64%, mutta jopa 96% vähemmän virtaa verrattuna laserlaitteisiin. Riippuen tulostusmääristä, Epson-tulostimet voivat säästää yritykseltäsi jopa 70% tulostusvärien kulutuksessa.

Kulut ovat jopa 70% edullisempia lasertulostimiin verrattuna.

Värien kesto yltää mustavalkotulosteissa yli 100 000 tulosteeseen ja väritulosteissa 50 000 tulosteeseen 5% peitolla. Yksi väriaine riittää jopa yli 40 000 mustavalkotulosteeseen tai 20 000 värillisellä A4-monitoimilaitteella tehtyyn tulosteeseen.

Huolehtiva

Huolehtiva

Epson-tulostimien käyttämä väriaine on nestemäistä, joten se ei levitä ilmaan terveydelle haitallista, tupakoinnin haittoihin verrattavissa olevaa väriainepölyä.

Jopa 92% vähemmän C02-päästöjä, kuin lasertulostimissa.

Käyttämämme otsonivapaan, vihreän teknologian ansiosta Epson tulostimien CO2-päästöt ovat jopa 92% pienemmät lasertulostimiin verrattuna.

Epson-tulostimilla säästät luontoa, terveyttä sekä selvää rahaa!

Ota rohkeasti yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä, niin teemme teille veloituksetta tarvekartoituksen sekä vertailevan tarjouksen nykytilanteeseenne nähden!