Matriisitulostimet

Epson on suurin matriisitulostinten valmistaja, jonka tuotevalikoimaan kuuluu edullisia, luotettavia ja kestäviä huippuluokan tulostimia monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tuotevalikoimasta löytyy malli eri vaatimuksiin aina pienistä tulostusmääristä suuriin.

9-neulaiset matriisitulostimet

Ammatti- ja yrityskäyttöön sekä logistisiin sovelluksiin ihanteellisesti sopiva 9-neulainen matriisitulostinvalikoima mahdollistaa kustannustehokkaan huippunopeuden, tarkan kohdistuksen ja edistyneen paperinkäsittelyn. Kapea- ja leveätelaisten tulostinten kattava valikoima selviytyy suurista tulostustarpeista.

24-neulaiset matriisitulostimet

Valikoimassa on kaikki 9-neulaisten tulostinten ominaisuudet, mutta lisäksi fonttien koko on skaalattavissa ja tekstin tulostusjälki pysyy terävänä ja yksityiskohtaisena. Epsonin 24-neulaiset tulostimet sopivat ihanteellisesti laskujen ja tilausten tulostukseen.

Epson FX-2190II

Erittäin luotettava yhdeksänneulainen pistematriisitulostin

FX-2190II mallissa on nopea tulostus sekä hyvin alhaiset kokonaiskustannukset. Se on suurten tulostusmäärien ja alhaisten kokonaiskustannusten 136-sarakkeinen pistematriisitulostin, joka on suunniteltu nopeaan ja luotettavaan tulostukseen. Nykyaikainen uusi muotoilu ja pienempi koko tekevät tämän laitepäivityksen helpoksi.

FX-2190II:ssa on parannettu USD (ultra speed draft) -nopeus – 738 merkkiä sekunnissa, 12 merkkiä tuumalla – mikä on merkittävä nopeus tulostettaessa suuria määriä, kuten varastoraportteja ja suuria lasku- tai rahtiasiakirjaeriä.

Epson FX-890II
Epson FX-890II

Alhaiset elinkaarikustannukset tarjoava matriisitulostin

Yhdeksänneulainen FX-890II pistematriisitulostin tarjoaa nopeamman tulostuksen, erinomaisen luotettavuuden ja erittäin alhaiset elinkaarikustannukset. FX-890II on suurten tulostusmäärien 80-sarakkeinen pistematriisitulostin, joka on suunniteltu nopeaan ja luotettavaan tulostukseen ja jonka elinkaarikustannukset ovat alhaiset. Nykyaikainen uusi muotoilu ja pieni koko tekevät päivityksestä helppoa ja lisäävät uusia ominaisuuksia tarjoten ennennäkemättömän mukautuvuuden.

FX-890II tarjoaa parannetun USD (ultra speed draft) -nopeuden 735 merkkiä sekunnissa 12 merkkiä tuumalla, mikä on merkittävä parannus tulostettaessa suuria määriä, kuten varastoraportteja ja suuria lasku- tai rahtiasiakirjaeriä.

Tilaa VELOITUKSETON tulostuskulujen laskenta ja tarjous teille parhaasta tulostusratkaisusta