Tulostusta ympäristöä ajatellen

Epsonin lämmötön tulostusteknologiaa tarjoaa useita etuja ja pienentää tulostuksen ympäristövaikutuksia.

Laser jätevuori - 44 väriaine kasettia
Laser tulostin
Laser jätevuori - 44 väriaine kasettia

Tyypillisen laserlaitteen tuottama kulutustarvikkeiden jätemäärä 5 vuoden aikana*. Olettaen kuukausittaisen tulostusmäärän olevan 2 100: 1 500 Mustavalkoista ja 600 Värillistä.

HP Colour Laser Jet Pro M477dw valmistajan julkaisemien musteen riittoisuustietojen perusteella.

Mustesuihkutulostin jäte - 9 mustepakkausta
Yrityskäyttöön tarkoitettu EPSON mustesuihkutulostin
Mustesuihkutulostin jäte - 9 mustepakkausta

Vastaavan Epson-mustesuihkutulostimen vaatima kulutustarvikkeiden määrä 5 vuoden aikana. Olettaen kuukausittaisen tulostusmäärän olevan 2 100: 1 500 Mustavalkoista ja 600 Värillistä.

Vähennä energiankulutusta vaihtamalla lämmöttömään teknologiaan

Kohtaamme nyt ja tulevaisuudesta useita ympäristöhaasteita, ja siksi tekemillämme valinnoilla on merkitystä. Me kaikki voimme tehdä oman osamme energiankulutuksen alentamiseksi ja jätemäärän vähentämiseksi.

Laser- ja mustesuihkutulostimet voivat näyttää ulospäin samanlaisilta. Mutta sillä, mitä niiden sisältä löytyy, on kuitenkin eniten merkitystä. Toisin kuin lasertulostimet, Epsonin lämmötöntä tulostusteknologiaa hyödyntävät mustesuihkutulostimet eivät tarvitse lämpöä tulostusprosessia varten. Tämä alentaa tulostuksen virrankulutusta merkittävästi.

Vaihtamalla lämmöttömään tulostusteknologiaan, jonka virrankulutus on alhaisempi, voimme vaikuttaa yrityksen sähkönkulutukseen sivu kerrallaan aina tulostaessamme.

Epsonin mustesuihkutulostimissa on lisäksi lasertulostimiin verrattuna vähemmän vaihdettavia tarvikkeita. Lasertulostimissa kuvarummut, siirtohihta ja kiinnistysyksikkö on aika ajoin vaihdettava. Epsonin tulostimissa näitä osia ei ole lainkaan, mikä tarkoittaa vähemmän jätettä ja logistiikan aiheuttamaa ympäristökuorimitusta. Tulostimien käyttäjille tämä tarkoittaa nopeampaa tulostusta, vähäisempää määrä käyttökatkoja sekä vähäisempiä ylläpito- ja huoltotoimia.

Lämmöttömän tulostusteknologian edut

Alhaisempi virrankulutus säästää energiaa ja rahaa

Epsonin lämmötön tulostusteknologia käyttää vähemmän sähköä, sillä laitteen ei lasertulostimien tapaan tarvitse lämmetä tulostusta varten.

Säästä aikaa luotettavalla ja nopealla tulostuksella

Lämmötön tulostusteknologia ei vaadi lämmitystä, kun laitteeseen kytketään virta tai kun se aktivoidaan lepotilasta, joten tulostus alkaa välittömästi.

Vähemmän vaihdettavia osia, pienemmät ympäristövaikutukset

Lasertulostimissa on tyypillisesti enemmän kulutusosia, ja monissa tapauksissa kuvarummut, siirtohihna ja kiinnitysyksikkö on ajoittain vaihdettava. Epsonin mustesuihkutulostimissa on huomattavasti vähemmän vaihdettavia kulutusosia.

Huoltotoimien vähäinen tarve parantaa tuottavuutta

Epsonin mustesuihkutulostimissa on niiden lämmöttömään teknologiaan perustuvan rakenteen ansiosta vähemmän osia, jotka voivat vikaantua, mikä vähentää käyttäjältä vaadittuja toimia.

Toteutetaan yrityksellenne edullinen ja ympäristöystävällinen tulostusympäristö