Epsonin helppous ja ympäristöystävällisyys vakuuttivat Rinta-Joupin Autoliikkeen

Rinta-Jouppi - tulostinratkaisut

Koko kansan autokauppana tunnettu Rinta-Joupin Autoliike Oy päivitti vuoden 2023 alussa uudet Epsonin EcoTank ET-5880 -monitoimitulostimet jokaiseen 28 toimipisteeseensä. Rinta-Joupin Autoliike valitsi Epsonin mustesuihkutulostimet jo vuonna 2019.

Nyt tulostinkanta päivitettiin uusiin värikasetittomiin, EcoTank Pro -monitoimitulostimiin. Tulostimien päivityksessä päästiin värikasettien tilauksesta ja vaihdosta kokonaan, mistä Rinta-Joupin Autoliikkeen digitaalisen liiketoiminnan johtaja Susa Niemelä iloitsee.

Autokaupoissa tulostettavaa on edelleen todella paljon. Epsonin tulostimien värit täytetään väripulloista vaihdettavien kasettien sijasta ja se helpottaa arkeamme tulostinten kanssa huomattavasti.

Epsonin tulostimet ovat tehokkaita ja ympäristöystävällisiä.

”Kun pääsimme värikaseteista eroon, kierrätettävää jätettä syntyy selvästi aikaisempaa vähemmän. Tämä on tietysti ympäristön kannalta tärkeä asia.” Niemelä kertoo, että uusimmissa tulostimissa laitekoko on entisestään pienentynyt, mutta tulostimet ovat silti käteviä monitoimilaitteita.

”Uudet tulostimet ovat kooltaan pieniä, mutta niissä on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Tulostamisen lisäksi niistä löytyy myös muun muassa skannausominaisuus”.

Uudet EcoTank Pro -tulostimet säästävät myös huomattavasti sähköä energiatehokkaan tulostusteknologian ja automaattisen lepotilaominaisuutensa ansiosta.

”Tulostimet menevät automaattisesti lepotilaan ja heräävät vasta, kun tarve vaatii. Meillä on isoja toimipisteitä ja paljon tulostimia, joten sähkönkulutuksen kannalta tämä on erittäin hyvä asia.”

Toimivat ja luotettavat tulostimet helpottavat arkea

Tulostaminen on Rinta-Joupin Autoliikkeessä arkipäivää esimerkiksi autokaupan sopimuspapereiden ja autoihin tulostettavien hintalappujen osalta. Sen lisäksi, että pulloista täytettävillä mustesäiliöillä varustetut tulostimet ovat käteviä, ovat uudet, pienemmät tulostimet toimistoarjessa myös ketterämpiä.

”Toimistossa tulostinta paljon tarvitsevilla voi kaikilla olla oma tulostin nyt aivan työpisteen vieressä, eikä tarvitse kulkea jatkuvasti edestakaisin.” Tulostimien huollot on ulkoistettu ja sitä hoitaa etäyhteydellä jälleenmyyjä SV-Systems.

”Esimerkiksi laitteiden asentaminen yllätti meidät positiivisesti. Koska toimittaja oli sama kuin aiemmissakin tulostimissamme, näinkin ison määrän asennukset sujuivat vaivattomasti ja tulostimet olivat heti käyttövalmiita”, Rinta-Joupin Autoliikkeen Niemelä kertoo.

SV-Systemsin Jani Makkonen kertoo asennuksen olleen massiivinen prosessi, jonka aikana vaihdettiin todella monta tulostinta. Näin iso käyttöönottoprosessi oli suunniteltava hyvin ja automatisoitava mahdollisimman pitkälle, jotta prosessi sujuisi nopeasti eikä häiritsisi asiakkaan päivittäistä työskentelyä.

”Itse vaihtotyö kesti vain pari minuuttia, joten aikaa säästyi eikä yhtään tulostusta jäänyt tämän takia tulostamatta. Yhteistyö asiakkaan IT:n kanssa oli joustavaa ja sujuvaa, mikä myös osaltaan edesauttoi projektin maaliin saattamista jouhevasti.”

Susa Niemelä kertoo, että Rinta-Joupin Autoliikkeen kokemukset yhteistyöstä Epsonin kanssa ovat olleet erittäin positiivisia. ”Olemme olleet tyytyväisiä tulostimiin ja yhteistyömme Epsonin kanssa jatkuu edelleen.”

Edellinen artikkeli
Insinööriliitto säästää aikaa ja ympäristöä lämmöttömällä tulostuksella