Vähemmän roskaa – Vaihto Epsoniin näkyy Taalerin arjessa

Vähemmän roskaa
  1. Vähemmän roskaa – Vaihto Epsoniin näkyy Taalerin arjessa

Impakti-sijoittamisen edelläkävijä Taaleri halusi löytää myös itselleen vastuullisen kumppanin, kun se päivitti toimipisteidensä tulostimet vuoden 2020 alussa. Vastuullisuuden lisäksi kilpailukykyinen hinta ja toimintavarmuus olivat ne tekijät, jotka vakuuttivat valitsemaan Epsonin monitoimilaitteet.

Vastuullisuus ja vaikuttaminen on kirjattu Taalerin strategiaan ja erillisiin toimintasuunnitelmiin ja sitä pyritään tuomaan koko ajan enemmän kaikille tasoille, myös toimistoiden arkeen. Esimerkiksi jätteen lajittelu on mietitty tarkkaan ja muovipulloista on luovuttu kokonaan. ICT-johtaja Jukka Dhawan uskoo vankasti, että pienistä teoista kasvaa lopulta iso muutoksen tekevä kokonaisuus.

Tietysti vastuullisuus on meille avaintekijä, kun teemme esimerkiksi hankintapäätöksiä. Olisi tekopyhää tarjota vastuullisempia ratkaisuja asiakkaillemme, jos emme itse toimi samalla tavalla. Ylipäätään uskon, että niin työntekijät kuin kuluttajatkin ovat koko ajan tietoisempia, joten yrityksiltä vaaditaan koko ajan enemmän läpinäkyvyyttä ja vastuunkantoa kaikissa toiminnoissaan.

Miten Epsonin vastuullisuus sitten on näkynyt arjessa?

Dhawanin mukaan selvin silmiinpistävä ero on ollut roskan häviäminen.
”Ennen varastossa oli laatikot täynnä tyhjiä mustekasetteja, jotka olivat ongelmajätettä. Nyt se on poistunut. Mustesäiliöiden ansiosta emme ole joutuneet vaihtamaan vielä yhtäkään kasettia. Turvatulostamisen ansiosta vältymme myös hukkatulosteilta.”

Myös toimintavarmuus on lunastanut lupauksensa.

Kohta on ensimmäinen vuosi mennyt, eikä yhdelläkään laitteella ole tarvittu huoltoa. Se on tietysti asia, jota arjen sujuvuuden kannalta jokainen työntekijä arvostaa isosti.

Taalerin kolme syytä valita Epson

  • Kilpailukykyinen hinta
  •  Vastuullisuus- ja ympäristötekijät
  •  Toimintavarmuus

Alkuperäinen artikkeli: https://www.epson.fi/insights/casestudy/vaehemmaen-roskaa-vaihto-epsoniin-naekyy-taalerin-arjessa

Edellinen artikkeli
Epsonin älykkyys ja helppous vakuuttivat Rinta-Joupin Autoliikkeen
Seuraava artikkeli
Insinööriliitto säästää aikaa ja ympäristöä lämmöttömällä tulostuksella